konferansen

Helse, livsglede og et aktivt liv - alt smelter sammen i Sørlandsbadet Convention.

Fysisk aktivitet, helse, livsglede -tilbyr du det ene så tilbyr du det andre. Bli mer bevisst og mer kompetent i din rolle som trener, motivator, coach eller utøver. På Sørladsbadet Convention utvikles din kompetanse på alle disse feltene som så uløselig henger sammen.

Konferansen er 2-delt. Torsdag og fredag er det fokus på folkehelse der de fleste seansene er foredrag. Vi ønsker å inspirere og motivere og har derfor samlet svært dyktige og anerkjente foredragsholdere for å øke stimulansen til økt aktivitetstilbud for folk flest. Dette fagfeltet vokser stadig raskere innenfor både treningssentre men også nå med opprettelsen av Frisklivssentraler i hele Norge.

Lørdag og søndag er det idrett og her er det mest trening og aktiviteter, men også foredrag. Mye skjer innenfor bransjen og vi håper å ha et program som stimulerer og gir inspirasjon. Vi har fått mange dyktige instruktører og foredragsholder både på trening, planlegging og kosthold/ ernæring.

Vel så viktig som å skape inspirasjon for en selv så håper vi Sørlandsbadet Conventionen skal bygge relasjoner og nettverk for å utvikle kunnskap og kompetanse som vi ønsker å gi til våre kunder og brukere. 

Gå til påmeldingssiden, der velger en enten Folkehelse (torsdag/ fredag) eller idrett (lørdag/ søndag) - eventuelt alle dager. For de som velger idrett lørdag og søndag så er det også åpent for å følge programmet fra og med fredag kl 14:15, foredrag med Johan Kaggestad.